CSM se va numi, din acest sezon, Gloria 2018. Echipa de handbal a Bistriței va evolua sub noul club creat, în culorile roșu-negru. Echipa a fost prezentată astăzi, în cadrul unei conferințe care a avut loc la Consiliul Județean. A fost prezentă și noua vedetă care a ajuns la echipă, Valentina Ardean Elisei. De asemenea, Oana Chirilă va continua la Bistrița și în sezonul viitor.

De asemenea, a fost prezentat și noul site al clubului.

„Noul proiect pleacă la drum astăzi. E un proiect pe termen mediu și lung, e un proiect al tuturor cetățenilor județului Bistrița-Năsăud, nu este nici a unui partid politic, nici a președintelui, nici a vreunui consilier județean. Bcuuria mea este că, de când acest proiect a fost finanțat de CJ, a fost sprijinit în unanimitate de colegii mei din Consiliul Județean. Noi vom face toate eforturile necesare ca să vă creem cele mai bune condiții pentru performanță. Va fi profesionalism”, a declarat președintele Consiliului Județean, Emil Radu Moldovan.

„M-am ferit întotdeauna să folosesc cuvinte mari, așa că înainte să vorbesc despre obiective, probabil că ar trebui să vorbim despre handbal, despre echipă, despre performanță, despre progres. Ar trebui să vorbim și despre faptul că activăm în unul dintre cele mai puternice campionate ale lumii, un campionat care dă în permanent o echipă de final-four al Cupei Campionilor și, mai nou, câștigătoarea Cupei EHF. Progres poate însemna un număr mai mare de puncte, o altă filozofie de joc, un număr mai mare de goluri marcate, un număr mai mic de goluri primite. Am un lot defete extrem de ambițioase. Progres poate însenmna și locul 5 în următorul sezon sau locul 6 cu un număr mai mare de puncte”, a declarat Horațiu Pașca.

 

 

 

SPUNE-TI PAREREA