Conducerea Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a ajuns într-o vizită de lucru în județul Bistriţa-Năsăud. A fost prezent la Bistriţa directorul Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR), Ştefan Narcis Neaga.

Alături de preşedintele Consiliului Judeţean, Emil Radu Moldovan, a inspectat lucrările de la proaspăt modernizatul tronson Năsăud – Rebrișoara – Feldru și șantierele de la tronsoanele Feldru – Sângeorz-Băi și Salva – Coșbuc – Telciu.

„Vreau să îi mulțumesc domnului Narcis Neaga, Directorul General CNAIR, pentru că a înțeles importanța acestor proiecte și le-a susținut. Concret, vor continua lucrările la tronsoanele Feldru – Ilva Mică – Sângeorz-Băi – Maieru – Rodna și Salva – Cosbuc – Telciu, urmând ca în perioada următoare să fie definitivate documentațiile tehnice și pe tronsoanele Telciu – Romuli – Dealul Ștefăniței și Rodna – Șanț – Valea Mare – Rotunda”, spune preşedintele Consiliului Judeţean, Emil Radu Moldovan. 

„De asemenea, am avut o discuție constructivă legată de centura ocolitoare a Municipiului Bistrița și de implicarea noastră ca autoritate locală în elaborarea studiilor de fezabilitate pentru o șosea expres care să ne conecteze de orașul Dej”, a spus preşedintele Moldovan.

SPUNE-TI PAREREA