Vremea s-a înrăutățit aseară în tot județul, fiind emise mai multe avetizări meteo care vizau precipitații abundente, vânt, grindină și descrcări electrice. Fenomenele meteo au avut urmări în câteva localități din Bistrța-Năsăud, unde mai mulți copaci au fost doborâți de vânt și în jur de 120 de gospodării au rămas fără curent electric.

„În ultimele 24 de ore județul Bistrița-Năsăud a fost sub incidența mai multor atenționări meteorologice COD GALBEN ȘI PORTOCALIU și hidrologice COD GALBEN ȘI PORTOCALIU.

Ca urmare acestor atenționări, pe raza județului au fost înregistrate următoarele evenimente produse din cauza ploilor și a vântului puternic: în localitatea Rodna a fost afectat acoperișul unei case și au fost doborâți 3 copaci, a intervenit CLSU Rodna; în localitatea Feldru a căzut un copac peste firele de energie electrică, ca urmare au fost afectați aproximativ 20 de consumatori electrici, a intervenit CLSU Feldru și o echipă Electrica S.A.; în localitatea Malin au rămas fără curent electric aproximativ 100 de consumatori, pentru remedierea deficiențelor a intervenit un echipaj Electrica S.A. La această oră echipele Electrica S.A. lucrează la remedierea deficiențelor din localitatea Feldru și Malin”, a transmis ISU BN.

SPUNE-TI PAREREA