Asociația Tășuleasa Social din Bistrița-Năsăud lansează marți, 12 iunie, la Alba Iulia proiectul Via Transilvanica. Via Transilvanica este un drum pe o distanță de 950 de km de la Drobeta Turnu Severin până la Putna, drum care vrea să lege culturi, etnii, tradiții și obiceiuri românești.

Proiectul lansat de Tășuleasa Social este primul de acest fel din România, traseul urmând să pună în valoare frumusețile naturii, istoria și cultura către publicul iubitor de drumeții, călărie sau ciclism.
Lansarea proiectului Via Transilvanica va avea loc marți, 12 îunie, ora 12:00 în Piața Cetății din Alba Iulia, la eveniment urmând să fie prezenți Marcel Iureș, fostul principe Nicolae de România, profesorii Mircea Miclea, Ioan Aurel Pop dar și Tibi Ușeriu și Toma Coconea.

„Dragi prieteni, sunt cu echipa Tășuleas la Alba Iulia. Mâine, 12 iunie 2018 va avea loc lansarea proiectului Via Transilvanica, împreună cu site-ul și pagina de facebook Via Transilvanica. Va fi un proiect de mare anvergură și sunt foarte încântat de el.
Mâine după lansare voi da mai multe detalii despre acesta.
Suntem foarte entuziasmați pentru ziua de mâine!”, a scris Tibi Ușeriu pe pagina sa de facebook.

SPUNE-TI PAREREA