Un scenariu demn de un film de acțiune a avut loc acum câteva zile într-o localitate din Bistrița-Năsăud. Un tânăr ucrainean, în vârstă de 31 de ani, a fost împușcat de mai multe ori și abia a scăpat cu viață după ce a rămas în toiul nopții pe un câmp din localitatea Cepari. Norocul său a fost că un localnic din zonă s-a trezit înainte de revărsatul zorilor pentru muncile agricole de primăvară l-a observat pe tânărul rănit și a sunat la 112. Ucraineanul pe nume Vadim Malogolovenko este de profesie fotograf și peripeția lui nu s-a terminat după ce a ajuns la Spitalul Județean Bistrița-Năsăud. El a fost tirmis cu o ambulanță la Cluj-Napoca, cu gloanțele în el, iar de acolo, retrimis în aceeași stare la Bistrița, pe motiv că operațiunea medicală putea fi desfășurată și de medicii bistrițeni fără complicații.

După ore de agonie, tânărul a fost operat și starea sa este stabilă. Acesta se află la spitalul din Bistrița și este păzit de polițiști.

Agresorul său, Maxim Figliolo, a fost prins la scurt timp de polițiștii din Maramureș, după ce a încercat să fugă.
Conform bistritaexpress.ro, Maxim Figliolio este un individ cunoscut polițiștilor moldoveni dar și ucrainieni pentru comportament agresiv dar și trafic de țigări. Acesta a primit mandat de arestare pentru 30 de zile pentru tentativă de omor, nerespectarea regimului armelor, uz de armă și contrabandă cu arme și muniții.

SPUNE-TI PAREREA