Președintele Consiliului Județean, Emil Radu Moldovan, a vorbit, în cadrul lansării unui proiect în localitatea Rodna, despre consilierii județeni ai PSD. Radu Moldovan s-a referit la faptul că social-democrații sunt criticați că nu își expun părerile în ședintele de Consiliu Județean.

„Noi obișnuim, colegii din PSD, să ne întâlnim înainte de ședință. Eu să le spun tot ce am făcut în perioada de la ultima întâlnire, ei să-mi adreseze toate întrebările pe care le au și să-mi aducă la cunoștință toate problemele cu care vin din comunitățile pe care le reprezintă, să facem dezbaterile de rigoare, pe proiectele noastre. Ei își asumă un lucru care nu e simplu”, a spus Radu Moldovan.

„Eu i-am rugat, de la început, să fim oamenii faptelor și nu a vorbelor. Adică noi vom face lucruri și pe alții îi vom lăsa să vorbească. Nu e simplu pentru că prietenii noștri din presă îi critică tot timpul că nu au nimic de spus, lucru care este fals. Spun tot ce au de spus, fac tot ce au de făcut, dar nouă ne place să discutăm în familie ce avem de discutat și pentru oameni facem ce trebuie. Noi vrem ca la finalul mandatului, să putem spune ce am făcut”, a spus Radu Moldovan.

SPUNE-TI PAREREA