I-am văzut, o lungă perioadă de timp, agitându-se în spațiul public, cu tot felul de proiecte, cu planuri mărețe. Apoi, dintr-o dată, au renunțat și s-au retras. Ce i-a determinat pe unii politicieni bistrițeni să ia astfel de decizii radicale?

Este și cazul lui Doris Moldovan, blonda de la PNL, care, nu demult, vâna funcții și promitea proiecte pentru dezvoltarea județului. Doris apărea aproape zilnic cu câte ceva în spațiul public, în special pe rețelele de socializare. Mai, mai, să credem că talentul și capacitățile extraordinare o recomandă pentru o strălucită carieră politică, cu atât mai mult cu cât a și candidat pentru Parlamentul României.

Visele sale i-au fost însă spulberate repede și Doris a ales calea familistei, lâsând, în cele din urmă, pe planul doi politica și proiectele pe care le-a inițiat cu scopul de a face o lume mai bună. După o serie de relații nereușite, pe care, fără sfială, și le-a făcut publice, printre care amintim una cu un polițist și una cu un fotograf, Doris și-a găsit, în sfârșit iubirea, în persoana unui doctor, care nu e chiar doctor, dar totuși are mulți pacienți.

Fosta pretendentă la șefia organizației municipale a PDL, Doris a trecut la o viață mai discretă și mai ascetică, în care nu se mai vorbește, prin „birouri”, despre ce rochii poartă. Motivul e simplu: în Rai nu se face politică.

 

Dar nu despre asta era vorba, pentru că lumea nu e interesată de viața personală a vedetelor Bistriței. Deloc nu e interesată! Lumea e interesată de activitatea administrativă a politicienilor aleși și de ce fac ei pentru a aduce prosperitate. Și, la acest capitol, Doris Moldovan, pardon, Doris Rai, a lăsat-o mai moale. Păcat, că avea potențial.

Ce mai trebuie remarcat e faptul că, odată ce a trecut la nivelul low-profile, Doris și-a pierdut și o parte dintre admiratorii misterioși. Știți voi, cei care o lăudau pe online, dar care nu prea există.

 

2 COMENTARII

  1. „După o serie de relații nereușite, pe care, fără sfială, și le-a făcut publice, printre care amintim una cu un polițist și una cu un fotograf,” – aveti memorie scurta ? popa, politist, fotograf, pseudo doftor
    in rest sa-i fie de bine. Eu ma bucur ca a disparut de pe radar, politruci si sinecuristi avem destui, e bine ca se mai curata dintre ei.

SPUNE-TI PAREREA