Poate vi s-au părut cam ciudate pozele cu Ludovic Orban în carusel. Ce a fost însă și mai ciudat este lipsa lui Robert Sighiartău din imagini.

Ce s-a întâmplat cu Robert? De ce nu apare alături de președinte? S-a simțit rău? A fost prins cu alte treburi? Dar ce treburi mai importante decât să apară alături de Orban, poate avea Robică? Acestea au fost principalele frământări ale societății civile și ale colegilor lui Robert de la service în ultima perioadă.

Colegii de la partid au fost și ei nedumeriți, unii au crezut chiar că Robert ar putea fi renunțat la lupta împotriva PSD-ului, pe care o duce cu atâta înverșunare. S-a simțit chiar puțină dezamăgire în tabăra PNL Bistrița-Năsăud, după acest episod în care apare Ludovic Orban fără Robert.

Dar nu! Stați liniștiți, stimați liberali! Robert era acolo! Robert a fost tot timpul acolo!

(indiciu – colțul din dreapta, jos)

Ba mai mult, Robert a fost și dincolo!

Și pentru că orice informație trebuie verificată din trei surse, v-o prezentăm și pe a treia:

4 COMENTARII

  1. D(r)aci, sa vezi cand te dau astia afara de la Conservator BN si iti cauti de lucru la Sighiartau, pe departamentul intretinere, ca tinichigiu, apoi sa o vezi tu, cum incepi de jos de la maturat!

  2. Imi pare rau pentru dvs. ca nu aveti subiecte mai importante despre care sa scrieti… totusi stau sa ma gandesc: principala calitate cautata de observatorbn este rautatea sau lipsa de inspiratie? Articole de genul acesta nu aduc decat injosire; nu lui Robert Sighiartau ci acestui site de stiri.

SPUNE-TI PAREREA