Școlarii din Bistrița-Năsăud mai au doar două săptămâni până la vacanța intersemestrială, dar încă nu beneficiază de programul „cornul, laptele și mărul”. Instituția Prefectului Bistrița-Năsăud a trimis astăzi o informare privind stadiu în care se află achiziția acestor produse în județul nostru.

„La data de 19 ianuarie 2018, în județul Bistrița-Năsăud stadiul implementării Hotărârii de Guvern nr. 640/2017 pentru aprobarea Programului pentru școli al României în perioada 2017-2023 și pentru stabilirea bugetului pentru implementarea acestuia în anul școlar 2017-2018, conform informației primite de la Consiliul Județean Bistrița-Năsăud, este următorul:
1. Pentru produsele lactate și fructe procedurile de licitație sunt în așteptarea ordinului comun privind aprobarea documentației standardizată de atribuire a contractelor/acordurilor cadru de furnizare a fructelor, legumelor și produselor lactate conform prevederilor art. 7 alin.(8) din HG 640/2017.
2. Pentru produsele de panificație – licitația se află în etapa de reevaluare a ofertelor în urma deciziei Consiliului Național de Soluționare a Contestațiilor”

SPUNE-TI PAREREA