După un an și jumătate de mandat, cu zero realizări pentru Sângeorz-Băi, Traian Ogâgău încearcă să-i mai ducă pe oameni cu zăhărelul, atât cât știe. Amânând, cât mai poate, cu scăpări legislative, un Referendum care i-ar putea aduce demiterea, primarul Sângeorzului a organizat o conferință de presă, în care a încercat să transmită, a mia oară că „se lucrează în Primărie” și că… „gunoaie peste tot”, dar totuși mai curat decât înainte să fie el primar. De altfel, judecând după performanțe, Traian Ogâgău va rămâne cunoscut ca primarul cu gunoaiele, care a muncit non-stop, dar n-a făcut nimic.

În conferința de la Sângeorz-Băi, transmisă live pe Facebook, Ogâgău a încercat să-și scuze propria neputință, dând vina pe toată lumea și cerând ajutorul tuturor. Părea așa, ca un copil sărman, care-i roagă pe Radu Moldovan, pe Daniel Suciu, pe viitorul ministru Deneș să-l ajute, să facă și el ceva! Asta după ce, nu demult, declara că el nu merge la București pentru proiecte, cum fac alți primari din județ.

Înconjurat de câțiva oameni din Primărie, Ogâgău a transmis că are nici mai mult, nici mai puțin decât 18 proiecte de investiții, prin care va face să înflorească Sângeorzul! Conștient și el probabil că vorbește baliverne, a ținut să precizeze, la final, că sângeorzenii nu trebuie să se raporteze la lucrările care se fac în localitățile învecinate! De ce a spus asta? Pentru simplul fapt că știe că în Maieru sau Rodna se vor deschide multe șantiere în acest an, ca urmare a proiectelor câștigate de administrațiile de acolo, în timp ce, la Sângeorz: ciu-ciu! Zero! „Nimnic”! Prin „aburelile” sale obișnuite, i-a pregătit pe sângeorzeni pentru un nou an fără biruințe administrative.

A vorbit și despre Referendum, susținând în continuare că nu există niciun motiv să fie demis și că oamenii au fost prostiți să semneze. A elucidat și misterul costului organizării Referendumului, aproximativ 70.000 de lei, o sumă infimă, ținând cont de câți bani a împărțit, în 2017, apropiaților, pentru „diverse lucrări”.

Deși a lăsat impresia că, în viitorul apropiat, nu se va vedea nimic notabil în Sângeorz-Băi, Ogâgău a ținut să precizeze că, la sfârșitul celui de-al doilea său mandat, stațiunea va arăta ca odinioară.

 

SPUNE-TI PAREREA