Conducerea Ministerului Apelor și Pădurilor ar putea fi preluată tot de un reprezentant din Bistrița-Năsăud. Liderii PSD se reunesc în cadrul unui Comitet Executiv în care urmează să decidă înlocuitorul Doinei Pană, cea care a demisionat din funcția de ministru al Apelor și Pădurilor.

Surse din PSD susțin pentru stiripesurse.ro că principalul favorit pentru a prelua acest portofoliu este senatorul PSD Ioan Deneș, senator de Bistrița-Năsăud.

Ioan Deneș este la al doilea mandat de senator. În 2012 a intrat în Parlament pe listele USL, din partea PNL, iar după ruperea alianței, Deneș a fost primul parlamentar care și-a anunțat trecerea de la PSD la PNL.

Reamintim că, acum câteva zile, Doina Pană și-a anunțat demisia din funcția de ministru al Apelor și Pădurilor, printr-un comunicat de presă.

UPDATE: Prezent la București, înainte de ședina CEx a PSD, președintele filialei județene, Emil Radu Moldovan, a declarat legat de acest subiect că nu comentează. „Propunerile se fac în cadrul Comitetului Executiv. Organizația PSD Bistrița-Năsăud are o propunere. Dacă va fi validată, veți vedea”, a spus Radu Moldovan.

Și senatorul PSD, Ioan Deneș, a răspuns că nu comentează, la intrarea în sediul PSD.

UPDATE 2: Ioan Deneș a fost agreat luni de conducerea PSD pentru a o înlocui pe  Doina Pana ca ministru al Apelor si Padurilor, potrivit unor surse din partid. Deneș a fost susținut de organizatia de Bistrița-Năsăud.

SPUNE-TI PAREREA