Președintele Consiliului Județean, Emil Radu Moldovan, a transmis un mesaj, pe scena de pe pietonal, cu câteva minute înainte de trecerea dintre ani.

„Îmi doresc ca în anul Centenarului să ne ridicăm în picioare. Cred că am stat destul cu capul plecat… îmi taie și microfonul ăștia când vorbim de România… Cred că a sosit momentul ca fiecare dintre voi să vă ridicați în picioare. Nu este nicio diferență între români și alte popoare. Eu cred că românii merită locul pe care îl au, cred că românii sunt la fel de buni ca nemții, ca francezii, ca italienii și îmi doresc foarte mult ca anul centenarului să ne unească mai mult, să ne facă mai buni, să îngropăm anul 2017, cu bunele și cu relele lui și să așteptăm anul 2018 doar cu lucrurile lui bune”, a spus Radu Moldovan.

Președintele Consiliului Județean s-a aflat alături de soția și de fratele său, dar și alături de viceprimarul Bistriței, Cristian Niculae, la trecerea dintre ani. Acesta s-a fotografiat și cu Antonia, cântăreața care a susținut un concert la Bistrița, de Revelion.

1 COMENTARIU

  1. D-le Presedinte. Va rog asta s-o spuneti sefilor d-vs de la Bucuresti. Nu impartasesc sloganul. De 61 de ani stau in picioare cu coloana dreapta asa cum m-a invatat marele meu bunic capitan de PRIM RAZBOI , revizor scolar si participant si fauritor de ROMANIE MARE. Si tatal meu mare MAGISTRAT culmea nemembru PCR mi-a virusat creierul numai cu aleasa educatie. Nu stiu sa fur si sa mint. Ca atare marele CENTENAR nu il fac cu politrucii, nu am de invatat nimic de la ei . Gandurile mele merg strict la cei care s-au jertfit si nu la cei care au devalizat ROMANIA in ultimii 28 de ani. Fac parte din acei romani care din pacate nu mai au nici o incredere in partide si in institutiile pe care coalitia psd= alde=udmr o politizeaza in prezent mai rau ca pe vremea lui Ceasca. Meritocratia si valoarea de sef de institutie este la pamant. Colegii d-vs au permis asta. Trista TARA d-le Presedinte. Personal va doresc LA MULTI ANI !

SPUNE-TI PAREREA