Pentru că suntem în sezonul cadourilor, CASA EMA păstrează atmosfera de sărbătoare! Cum altfel, decât cu o surpriză: Omulețul de zăpadă vă aduce în dar o zi mega fericită, plină de reduceri faine de tot!

Da! V-ați prins! Este vorba de Happy Day! Fix joi, în 14 decembrie, vă așteptăm să vă încărcați cu fericire…exact, la Casa EMA!

Știm că deja cunoașteți oferta CASA EMA, dar tare ne place să o repetăm: Cu doar 160 lei ai 10 ședințe de relaxare la piscină, jacuzzy și saună…abonament redus de la prețul întreg de 199 lei. La sala de fitness te poți antrena nelimitat timp de 30 de zile, cu doar 89 lei (față de 109 lei, prețul de listă)…iar dacă optezi pentru antrenor, ai și aici reducere la 189 lei (față de 209 lei, prețul întreg din listă).

Ca să poți petrece o zi minunată alături de familie sau prieteni, toată ziua de joi intrarea la piscină este 16 lei pentru toată lumea! Ocazia perfectă să vă relaxați înainte de pregătirile pentru sărbători! 🙂 În plus, vă puteți energiza și vitaminiza cu Limonada Senzație, la doar 3 lei!

Nu uitați! Și de sărbători ne menținem Activi, Relaxați și Sănătoși!

SPUNE-TI PAREREA