Începând din această iarnă, copilașii, tinerii și adulții din cele mai îndepărtate sate ale județului, care nu au acces direct la o bibliotecă, vor putea de acum înainte să guste din înțelepciunea și frumusețea lecturii!

„Acest proiect îndrăzneț al colegilor mei de la Biblioteca Județeană ”George Coșbuc” vine după o viziune de promovare a lecturii înspre toate grupurile țintă care au nevoie de ea (copilași, elevi, studenți), în mediul urban, dar și în cel rural, care era deficitar până acum. Cu investiții consistente avem una dintre cele mai frumoase și dotate biblioteci publice din România și mă bucur că eforturile bugetare ale Consiliului Județean, au un impact real și concret asupra generațiilor care vor constitui județul Bistrița-Năsăud de mâine. Felicitări domnului manager, Ioan Pintea și frumoasei sale echipe pentru modul în care fac din munca lor o pasiune!”, a spus președintele Consiliului Județean, Emil Radu Moldovan, la inaugurarea bibliotecii.

De asemenea, șeful CJ a oferit, alături de Ioan Pintea, managerul Bibliotecii Județene ”George Coșbuc”, premiile concursului județean ”Biblioteci deschise”, cu ocazia deschiderii celei de-a doua ediții a evenimentului ”Cărțile, pâinea și vinul”bibl5 bibl4 bibl3 bibl2 bibl.

 

1 COMENTARIU

  1. Asa….toate bune si felicitari….dar ce cauta acest analfabet in prim plan????….Doamne,nu-l intreaba nimeni care e ultima carte citita? E incredibil asemenea tupeu,nesimtire PSD-ista,ti se face sila…

SPUNE-TI PAREREA