Evenimentul de tradiție al Gabrielei Montoiu a fost „copiat” și va fi organizat în aceeași locație, în luna decembrie. Gabriela Montoiu, managerul Prompt Communication, a reacționat pe Facebook, după ce a fost invitată la Bistrița Business, eveniment organizat de altcineva, sub aceeași denumire pe care ea a consacrat-o.

„Nu mai este o surpriză sau ceva anormal să ne întâlnim cu situații în care lipsa de eleganță (ca sa nu folosesc alt termen) și principialitate sunt inexistente. Ma bucur că sunt o sursă de inspirație pentru cei din jurul meu, mai ales când sunt și prieteni, dar totul are o limită.

Să trecem la subiect. Bistrita Business este un proiect care a deschis o serie de evenimente la care au participat specialiști din diverse zone profesionale, atat de la nivel local cât și național. Împreună cu parteneri locali din mediul de afaceri și cu susținerea mass-mediei locale am strâns oameni cu experiența locului din Zona antreprenoriatului. Prin urmare, Conceptul Bistrita Business a debutat și a deschis dialogul antreprenoriatului în anul 2013.

Zilele trecute sunt invitată și rugată să sprijin un eveniment care urmează să aibă loc în urbea noastră, care, culmea anunță că debutează sub numele „Bistrita Business”. Le mulțumesc frumos organizatorilor pentru invitație și le urez succes. Participam cu drag și totodată promovam evenimentul în cercul meu de prieteni (doar acesta a fost motivul principal al invitatiei, să conving lumea sa participe la event) dacă exista fair play și eleganță în modul de abodare. Am tot respectul și prețuirea pentru invitați pe care în mare parte îi cunosc. Culmea ca tema evenimentului e Comunicarea. Comunicarea e printre altele o știință și are un set de reguli și principii. Mă întreb cât de mult stăpânesc știința comunicării, tema principală a evenimentului, dacă la capitolul inspirație sunt în pană de idei”, a scris Gabriela Montoiu pe Facebook.

Mai mult, cei care organizează evenimentul au pus și taxă de intrare.

„Îmi pare rău că nu pot să dau curs acestei invitații, chiar daca am primit Bonus ,,3 locuri la masă” și o ofertă silver. La final, pot să spun ca mi-am învățat lecția și lucruri noi. Pe viitor, sa pun condiții de participare, adică taxă la intrare. Ești invitat Early BIRD, banii jos ochii la usa – 100 de lei. Te încadrezi la Standard 130 de lei. Ești venit în grabă, pe ultima sută de metri, scoți din buzunar 150 de lei, și ai un loc asigurat la masă. Să nu ma înțelegeți greșit! Mă bucur că Bistrița noastră trezește interes și au loc evenimente. Nu e ușor să organizezi evenimente indiferent de tema lor-business, entertainment sau social responsibility. Dar nu poți să aterizezi într-un oras fără să respecți istoricul unor evenimente care au avut promovare și o participare largă (organizate în aceeași locație, sau am Amnezie?) să spui că debutez cu …o identitate care există, să mă suni să îmi ceri detalii despre evenimentele din luna Decembrie și să îți ofer părerea mea. Și spre curiozitatea mea/ tinerii antreprenori, cei care sunt la început de drum trebuie să plătească taxă? Ei la ce categorie de invitați sunt incluși? Va felicit ca aduceți in cadrul programului si un talentat actor al acestei țări. Să vă spun un secret? La prima ediție și noi ne-am bucurat de prezența și actul artistic al unui reputat actor roman. Unii dintre noi chiar ne aducem aminte! Cu multumiri, unui prieten”, a mai scris Gabriela Montoiu.

business business5 business4 bsuiness3 business2

SPUNE-TI PAREREA