Vinul de Jelna, trupa 7 Pași și un proiect etno-rock au încins atmosfera aseară, în Pub Corso Cafe, cafeneaua cu tradiție din 1923, din Piața Mică Bistrița.

Pub-ul a fost arhiplin la evenimentul organizat cu susținerea Cramei Jelna, Jameson Irish Whiskey, Observator BN și Rock FM.
Trupa 7 pași a intepretat câteva piese originale (Bizar, Numele tău, Beautifull Mess, Aproape și Visător), avându-i în componență pe Mihai Oprea (voce), Bogdan Dănilă (chitară), Ovidiu Moldovan (chitară bass), Radu Tofan (clape) și Mihail Petruț (tobe).

 

Formula de vineri seara a fost completată de violonistul Anghel Urs de la Ansamblul Folclori Dor Românesc, Anghel Urs jr. (percuție) și Alexandra Coșbuc (voce), care, împreună cu trupa 7 Pași, au intepretat câteva melodii folclorice din Transilvania, pe ritmuri rock.

Spectatorii au avut ocazia să deguste vinul de Jelna, un brand autohton care a apărut recent pe piață și despre povestea căruia puteți citi mai multe aici:

Vinurile de Jelna, amprenta unică a gustului de vin din Transilvania. Degustare vineri seara, în Pub Corso Cafe

vin jelna (10)

Trupa 7 Pași, cu propriile compoziții și noua formulă alături de Anghel Urs, Anghel Urs jr. și Alexandra Coșbuc, va reveni pentru publicul bistrițean în cadrul concertului de Revelion 2018, organizat de către Primăria Bistrița și Consiliul Județean Bistrița-Năsăud, pe Pietonalul Liviu Rebreanu.

Foto: Nicolae Marius David

 

SPUNE-TI PAREREA