Zeci de fete glam au definat luni seara la cea de-a doua ediție GLAMOUR Street Fashion Show și au intrat în competiție pentru marele premiu. Printrele ele s-a aflat și Magda Coman, fotomodelul în scaun cu rotile, cunoscută bistrițenilor după ce a organizat la Bistrița evenimentul Atipic Beauty.

Magda a purtat o rochie realizată de bistrițeanca Tina Olari, designer și prietenă a Magdei Coman. Juriul a fost impresionat de Magda și de rochia pe care a purtat-o, motiv pentru care i-a acordat premiul 1.

„În seara asta am ieșit câștigătoare, pe locul 1. Vă mulțumesc din suflet tuturor. Mulțumesc Patricia Luiza Blaj pentru că am facut parte din echipa ta, pentru că ai crezut în mine. Mulțumesc Tina Olari pentru că rochiile tale ies mereu pe primul loc acolo unde concurează”, a spus Magda Coman după concurs.
„Chiar cred ca rochiile mele le poartă noroc acestor fete deosebite”, spune Tina Olari, care va avea parte de o nouă provocare.

„Tocmai am pregătit, ca oficial designer, și pentru Bianca Tirsin, Miss Supranational Romania, două rochii pe cate le va prezenta în gala finală din Polonia, pe 1 decembrie”, a declarat Tina Olari.

q4 q1 q2

SPUNE-TI PAREREA