În zilele de 8 şi 9 noiembrie a avut loc, la Centrul Comunitar pentru Tineret, un workshop susţinut de actorul Rareş Budileanu de la Teatrul Naţional din Târgu Mureş.
Întâlnirea a suscitat interesul tinerilor iubitori de teatru din Bistriţa, participarea fiind peste aşteptările organizatorilor. Mai mult de 50 de elevi, în special liceeni, s-au adunat la CeTin în cele două zile, atraşi de mirajul scenei şi al teatrului, împinşi de dorinţa de a experimenta şi de a cunoaşte.

Deşi o parte dintre ei joacă deja în trupe active în zona de teatru pentru elevi, întâlnirea cu un actor profesionist le-a amplificat dorinţa de a învăţa tehnici noi şi le-a oferit şansa de a „fura meserie” direct de la sursă.

Atmosfera destinsă, zâmbetele, discuţiile libere, dar şi exerciţiile şi experimentele specifice, au fost ingredientele unui eveniment reuşit. Copiii îşi vor aduce cu siguranţă aminte de această experienţă inedită şi poate, în aceste două zile, un viitor mare actor din Bistriţa şi-a descoperit vocaţia.

SLOVE 1 SLOVE 6 SLOVE 5 SLOVE 3 SLOVE 2

SPUNE-TI PAREREA