Locuitorii din Căianu Mic, Spermezeu și Târlișua au, de curând, un tronson de drum complet reabilitat. Lucrările de modernizare la DJ171, Uriu-limită de județ cu Maramureș sunt gata și pe traseul Uriu-Dobric, Căianu Mic, Spermezeu, Borleasa, Târlișua, Agrieș, Agrieșel se circulă acum fără nicio dificultate.

Primarul comunei Căianu Mic, Paul Știr, unul dintre cei mai tineri primari din țară, este foarte mulțumit de această investiție și se declară recunoscător conducerii Consiliului Județean Bistrița-Năsăud, care, în 2015, depunea documentațiile pentru modernizarea acestui tronson important.

caianu-mic-paul-stir-primar

„De 28 de ani nu știu să se mai fi mdoernizat acest drum. Mulțumesc domnului Radu Moldovan (n.r. președintele Consiliului Județean Bistrița-Năsăud)pentru această lucrare mult așteptată care vine în completarea eforturilor și invetițiilor pe care noi le facem, la nivelul administrației locale din Căianu Mic“, a spus primarul Paul Știr.
Valoarea investiției în cazul mdoernizării DJ171 se ridică la 44.587.034 euro și lucrarea a fost executată de Dimex 200 0 Company.

Primarul din Căianu Mic s-a remarcat, în ultimii ani, prin realizarea unor numeroase proiecte de modernizare a comunei, investiții în educație și infrastructură, prin urmare, realizarea drumului era un deziderat important pentru el.

SPUNE-TI PAREREA