Liderul MISA, Gregorian Bivolaru, a ieșit astăzi din Penitenciarul Bistrița, unde a fost încarcerat. „Guru” Bivolaru a fost încarcerat la Bistrița în luna februrie, unde a continuat să-și ispășească o partea din pedeapsa de 6 ani, fiind condamnat pentru act sexual cu un minor. A executat un an și două luni din pedeapsă, fiind eliberat condiționat pentru că are peste 60 de ani.

Bivolaru a ieșit din pușcărie cu o geantă mare, cu lucruri personale, alături de mai mulți pușcăriași, care au fost și ei eliberați astăzi. „Voi vedea ce voi face în continuare…o să scriu cărți”, a spus Bivolaru, care a fost așteptat de o femeie, cu un BMW cu numere de Dolj.

Liderul MISA, condamnat la 6 ani de închisoare cu executare pentru acte sexual cu un minor, a fost încarcerat la Bistriţa la finele luni februarie. În iunie 2013, Gregorian Bivolaru a fost condamnat, de instanţa supremă, definitiv, la şase ani de închisoare cu executare. Iniţial, în aprilie 2012, magistraţii Tribunalului Sibiu l-au achitat pe Bivolaru. Gregorian Bivolaru a plecat din ţară în august 2004, după ce a fost trimis în judecată, iar opt luni mai târziu a fost prins şi arestat în Suedia, însă a cerut azil politic, iar autorităţile din această ţară i-au acceptat cererea. De atunci, toate solicitările de extrădare au fost respinse de autorităţile suedeze.

SPUNE-TI PAREREA