Târgul de toamnă este cel mai important eveniment al comunei Chiochiș. O dată în an oamenii uită de griji și rutina zilnică și își dau întâlnire pe platoul de la intrarea în sat pentru a petrece împreună o zi cu adevărat specială.
Administrația locală are un mare merit pentru tot ce se întâmplă cu această oazie, deoarece este responsabilă de buna dispoziție a cetățenilor.
Practic Târgul de Toamnă, presupune exact ceea ce spune și numele, organizarea unei piețe agro-alimentare, cu specific de târg. O să se găsească acolo de la diferite scule şi unelte, până la haine şi jucării, dar și standuri de alimentație publică. Pentru întreținerea pe toată durata zilei a unei amosfere de sărbătoare, Primăria și Consiliul Local organizează un spectacol folcloric.
Agitația începe duminică, 24 septembrie, de dimineață, în jurul orei 10:30. Vor urca pe scenă soliștii Ionela Moruțan, Sabina Leonte Alb, Anuța Motofelea, Florin Vos, Nicu Cioancă, Angela Rusu, Suzana şi Daciana Vlad, Ioana Câmpan, Georgiana Lobonț şi Iulia Mesaroş.

SPUNE-TI PAREREA