Vara asta, copiii se distrează la Căsuța EMA. Poți organiza cele mai frumoase evenimente – zile de naștere sau petreceri tematice. E foarte simplu: doar îți duci copilul la Căsuța EMA și de restul se ocupă cei de acolo, entertainerii și instructorii de înot.

Petrecerile au loc în spațiul de joacă special amenajat pentru copii și în piscina de la CASA EMA și durează aproximativ 3 ore. Copiii intră în lumea piraților din Caraibe și se transformă în adevărați aventurieri. Spațiul de joacă include vestitul tobogan cu bile, pasaje, hinte, punte mişcătoare şi “traseu cu obstacole Angry Birds”. De asemenea, micuții tăi artişti îşi pot exersa creativitatea și talentul la măsuța colorată, urmând ca desenele lor să fie expuse în galeria de artă. Totul este inetractiv și se desfășoară sub îndrumarea enterteinerilor de la Căsuța EMA. Nu lipsesc concursurile de talente.

Pentru că e vara, copiii se pot răcori în piscina de la Casa EMA, cu instructori profesioniști de înot.

Vara asta, îți recomandăm două pachete pentru petreceri la Căsuța EMA.

Pachet Delfi include 2 ore la piscină cu antrenor de înot, dar și accesorii piscină, invitații și baloane, decorațiuni pentru masă/tort(șervețele, farfurii, tacâmuri, triunghiuri pizza, lumânare tort), spațiu pentru părinți și mese pentru copii. Prețul este 20 RON/copil.

Pachetul Pingu include 2 ore la spațiul de joacă al Căsuței EMA cu entertainer/supraveghetor și o oră la piscina Casei EMA cu antrenor de înot și accesorii pentru piscină. Și în pachetul Pingu sunt incluse invitații și baloane, decorațiuni pentru masă/tort(șervețele, farfurii, tacâmuri, triunghiuri pizza, lumânare tort), spațiu pentru părinți și mese pentru copii. Prețul este 35 RON/copil.

Cum se desfășoară un party la piscina Căsuței EMA, vedeți în galeria foto de mai jos:

SPUNE-TI PAREREA