Moment de sărbătoare în familia preotului din comuna Măgura Ilvei. Mircea Prunduș și soția sa, Teodora, și-au botezat cel de-al treilea copil, pe fiica lor, Irina Maria.

Irina Maria a primit Sfânta Taină a Botezului în biserica din Măgura Ilvei.  Botezul a fost oficiat de un sobor de preoți, printre care s-au aflat Cristian Lupșan (ILva Mare), Ionel Potra Ștefăniță  (Ilva Mică), Ioan Mihăilă (Leșu), Paul Gavriloaie – directorul Centrului Misionar de Tineret „Ioan Bunea” Singeorz-Bai și secretar al Protopopiatului Năsăud, Marian Șteopoaie (Arșița), Florentin Moldovan (Perișor) și starețul mănăstirii Budești, din Maramureș. La botez a fost prezent și părintele protopop din Năsăud, Ioan Dâmbu.

Felicitările, masa și dansul au avut loc la căminul cultural din Măgura Ilvei, unde peste 100 de persoane au venit să felicite tânăra familie pentru evenimentul fericit din viața lor. Printre invitați s-au numărat primarul comunei, Valer Avram și deputatul PSD, Daniel Suciu.

Mircea Prunduș slujește în Biserica Ortodoxă din Măgura Ilvei din ianuarie 2016. În vârstă de 37 de ani, a fost preot și în satul Arșita, din 2009 până în 2016. Este absolvent al Facultății de Teologie Ortodoxă din cadrul UBB Cluj-Napoca. Mircea este căsătorit și mai are doi băieți.

SPUNE-TI PAREREA