Iubitorii muntelui sunt invitați în perioada 21-23 iulie 2017, să se strângă cu corturile și să încingă un foc de tabără la Colibița. Cea de-a treia ediție a Festivalului „Cântecelor de munte“ va avea loc la Cabana „Păstravaria Colibița”, situată înainte de baraj, deasupra cascadei, și va celebra frumusețea munților în cântece tematice.

19884235_1309952962455210_5173614901264493576_n

Vor fi prezenți artiștii Tică Lumânare, Florin Moldovan, Adi Bezna, Folkomedy, Puiu Cazan, Bârgăuanii & Prietenii, Onița Adina. Intrarea este liberă, la fel și camparea în locurile special amenajate.
Intrarea este libera.

„În trecut s-au organizat mai multe festivaluri de folk , festivaluri la care am participat în organizare și care a avut un desosebit succes. În acest an am decis să continui tradiția, organizând o a II-a editie a „Festivalului cântecelor de munte – COLIBITA 2017” pentru a crea o legătura și mai strânsă între zona mirifică a Colibiței și potențialii vizitatori ai zonei Colibița – Munții Călimani. Tematica, locația aleasă, își propun să atragă iubitorii muntelui, însă și pe cei ce până acum au cunoscut aceasta zonă doar prin intermediul mijloacelor mass-media. Ne dorim ca „Festivalul cântecelor de munte – COLIBIȚA 2017” să devina un punct de reper in agenda culturală a bistrițenilor si, de la an la an, ecourile manifestării să aduca la COLIBITA turiști din toate zonele țării.
Prin organizarea acestui festival se dorește creearea unui pol de atracție pentru cei ce doresc să cunoască mai bine zona Colibiței. Publicul prezent va descoperi frumusețea naturii, a zonei, nu doar din cantecele folk cu tematică montană prezentate de artiștii prezenți. El va putea descoperi peisajele spectaculoase ale Colibiței prin drumețiile ce vor fi organizate în afara spectacolului propriu zis“ (Dani Năsăudean, organizator)

SPUNE-TI PAREREA