Ionuț Cifor a fost ales duminică în funcția de primar al comunei Șieu. Acesta a candidat din partea ALDE, cu susținerea PSD și a câștigat detașat Primăria, cu 730 de voturi.

„Votul masiv pe care mi l-ați acordat în ziua de 11 iunie mă onorează şi, totodată, mă obligă să pun în aplicare toate proiectele pe care mi le-am asumat. Nu au fost vorbe goale aruncate în vînt. Sînt idei și planuri concrete care urmează să fie realizate pentru binele nostru, al tuturor, pentru binele comunei.Toată susţinerea pe care am avut-o din partea dumneavoastră mă responsabilizează şi mai mult, mă face să privesc cu încredere în viitor, căci, împreună, vom reuși, cu siguranță, și mai multe. În primul rînd, vom duce la bun sfârşit proiectele deja începute, de bunul meu prieten, mentor și șef, mult regretatul Iuga-Napeu Olimpiu, pe care sunt sigur ca l-am făcut măndru de rezultatul obținut. În paralel, vom iniţia procedurile de obţinere a finanţărilor pentru proiectele care stau la ordinea de zi”, le-a transmis Ionuț Cifor locuitorilor din Șieu.
„Vom continua cu dezvoltarea infrastructurii comunei. Prioritară va rămîne reparaţia capitală a străzilor. An de an, ne vom strădui să reparăm tot mai multe străzi. Vom pune accentul și pe reparaţia capitală a grădiniţelor şi şcolilor. O altă problemă importantă care necesită o soluţionare cît mai rapidă este construirea unui cabinet de medicină generală. Vom insista și asupra realizării cît mai grabnice a acestui proiect. Vom opta pentru reamenajarea spaţiilor verzi şi a locurilor de agrement”, mai spune acesta.

SPUNE-TI PAREREA