La data de 10 iunie a.c., pe DJ 171, în localitatea Spermezeu, un conducător auto care circula pe direcția Spermezeu – Dobric nu a oprit la semnalele regulamentare ale polițiștilor, care acționau pentru prevenirea accidentelor rutiere, pe raza localității.

Polițiștii au urmărit autoturismul în cauză până în localitatea Dobric, unde l-au oprit și unde l-au identificat pe conducătorul auto, ca fiind un tânăr, de 19 ani, din localitate.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit că tânărul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În cauză s-a întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui autovehicul fără permis de conducere.
La data aceeași dată, în localitatea Reteag, polițiștii Secției 5 Poliția Rurală Petru-Rareș au depistat în trafic, un bărbat, de 27 de ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism, fără a deține permis de conducere.

Bărbatul a fost testat cu apratul etilotest, rezultatul fiind pozitiv și a fost condus la Spitalul din orașul Beclean unde i s-au prelevat mostre biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a fost întocmit dosar de cercetare penală pentru comiterea infracțiuniilor de „conducerea unui vehicul fără permis de conducere și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, urmând a se da soluție legală prin Parchetul de pe Lângă Judecătoria Beclean.

SPUNE-TI PAREREA