Primăria municipiului Bistriţa pregăteşte lansarea ediţiei din acest an a concursului „BISTRIŢA VERDE”. Bistriţenii care iubesc natura şi îşi dedică o parte din timpul liber îngrijirii florilor din grădina casei, pe spaţiul verde de lângă bloc sau chiar în balconul apartamentului, sunt invitaţi să se înscrie în această întrecere.
Concursul se va desfăşura în perioada iunie – septembrie 2017, înscrierile se fac în perioada 31 mai – 31 august 2017, iar votul on-line va fi deschis între 1 şi 15 septembrie 2017.
Cele trei secţiuni ale concursului sunt:
„Cea mai frumoasă grădină cu flori aferentă casei de locuit”;
„Cel mai frumos balcon cu flori”;
„Cea mai frumoasă grădină cu flori aferentă blocurilor de locuinţe”.
Pentru fiecare secţiune sunt alocate trei premii, care constau în sume de bani a căror valoare totală este de 2.700 de lei şi este suportată din bugetul local al municipiului Bistriţa. Astfel:
Premiul I = 500 lei;
Premiul II = 250 lei;
Premiul III = 150 lei.
Votul cetăţenilor reprezintă 25% din valoarea punctajului final, iar nota comisiei de evaluare reprezintă 75% din punctajul final.
Premierea câştigătorilor concursul „BISTRIŢA VERDE” se va face în cadrul evenimentului „Toamna fanfarelor”.
Cererile de înscriere vor fi disponibile începând cu data de 31 mai, la Centrul de relaţii cu publicul al Primăriei municipiului Bistriţa, situat pe strada Gheorghe Şincai nr. 2, dar şi în format electronic pe www.primariabistrita.ro, secţiunea Concurs BISTRIŢA VERDE”.

SPUNE-TI PAREREA