Cristian Bușoi (37) de ani, membru al Partidului Național Liberal de la 18 ani, a fost prezent astăzi la Bistrița, unde a susținut o conferință de presă la sediul PNL BN. Alături de el a stat Ioan Turc, preșdintele PNL BN, care și-a exprimat oficial susținerea față de candidatura sa la președinția partidului.

„Astăzi colegul și prietenul meu Cristian Bușoi a venit la Bistrița. Cristian e într-un turneu prin țară, e în campanie electorală. Va candida pentru calitatea de președinte al Partidului Național Liberal. Merge prin organizații, se întâlnește cu oamenii, își prezintă moțiunea. E un om tânăr, dar cu o experiență deosebită în PNL, face politică în PNL și doar în PNL, ăsta este un lucru care ne apropie. Amândoi suntem consecvenți din acest punct de vedere. De la 18 ani a fost liderul studenților liberali. A avut, de-a lungul timpului, diverse funcții. A avut o prestație foarte bună, o prestație deosebită în diferitele calități administrative pe care le-a avut“, a spus liderul Ioan Turc.

„Sunt acum în plină campanie internă în partidul Național Liberal și, așa cum ne cere statutul, mergem să prezentăm moțiunea și ideile pe care vrem să le promovăm la congresul din 17 iunie. Să discutăm cu organizațiile, să ne sfătuim și, mai ales, în ceea ce mă privește, să-i conving să mă sprijine pentru funcția de președinte al Partidului Național Liberal. Vreau să-i mulțumesc domnului președinte Turc pentru semnătura de susținere pe moțiune. Faptul că un om tânăr, dinamic, pragmatic, cu foarte multă substanță așa cum este domnul Turc a acceptat să susțină moțiunea pe care am prezentat-o, mă onorează foarte tare și mă obligă foarte tare în a nu exista niciun fel de situație în care să-i dezamăgesc pe cei care susțin această moțiune.Sper ca după acest turneu, după ce voi discuta cu colegii mei din țară, să conving pe majoritatea colegilor din PNL că ideile și proiectele care sunt acolo în moțiune sunt ideile care trebuie însușite de PNL și pe baza cărora vom putea să câștigăm alegerile următoare“, a spus Cristian Bușoi.

Cristian Bușoi are experiență atât ca parlamentar, cât și ca europarlamentar. El urmează să aibă o întâlnire cu mai mulți membri PNL, inclusiv primari din Bistrița-Năsăud, cărora să le prezinte ideile sale.

SPUNE-TI PAREREA