Primăria Bistrița a publicat ieri, 25 aprilie, un anunț prin care adresa o cerere de ofertă pentru „Servicii de îngrijire veverițe în parcul municipal“. Doritorii pot să depună oferte și caietul de sarcini până vineri, 28 aprilie.
Valoarea estimată a achiziției este de 2.040 lei, fără TVA, iar contractul urmează să fie semnat în luna mai și să fie valabil până la sfârșitul anului.
Ofertele financiare trebuie publicate în catalogul SEAP, iar cerințele primăriei se referă la asigurarea necesarului de hrană și apă pentru veverița ținută în volieră, verificarea stării de sănătate a animalului, efectuarea curățeniei în voliera și asigurarea „în permanență a unui os de sepie și a unui bloc de minerale, pentru tocirea incisivilor”.
Conform agerpres.ro, la această oră, în voliera din parc este ținut captiv un singur exemplar din cele șase cumpărate anul trecut din bani publici, având în vedere că cei patru pui au reușit să evadeze la scurt timp după ce au fost aduși, iar cealaltă veveriță adultă a murit în luna noiembrie.
Primarul municipiului, ovidiu Crețu, își menține intenția de a aduce, pe viitor, mai multe veverițe în voliera din parc.

SPUNE-TI PAREREA