Vicepreședintele Consiliului Județean Bistrița-Năsăud, Alexandru Pugna, a fost numit în funcţia de secretar de stat la Ministerul Culturii şi Indentităţii Naţionale prin Decizia 77/2017, a primului ministru Sorin Grindeanu.

Odată cu anunțarea veștii, au început să curgă mesajele de felicitare. Primarul comunei Căianu Micu, Paul Știr, se numără printre cei care l-au susținut pe Alexandru Pugna în campania pentru parlamentare. Pugna este originar din Căianu Mic.

„Un om și un caracter se deosebește prin smerenie și onoare! Domnul Alexandru Pugna a știut să rămână în slujba celor din jur întotdeauna. A hotărât să accepte invitația de a face parte din Guvernul României, fiind desemnat să ocupe funcția de Secretar de stat la Ministerul Culturii și Identității Naționale. Astfel, noi, oamenii din comuna Căianu Mic, vom fi cu atât mai mult reprezentați la nivel național. Oameni buni, prin faptul că m-ați susținut mereu, împreună am realizat lucruri frumoase pentru comuna noastră, am dovedit că suntem cea mai unită comunitate din judetul Bistrița-Năsăud și am devenit un reper pentru întreaga vale. Îi doresc multă sănătate și putere de muncă domnului Alexandru Pugna, fiu al satului Căianu Mic, și am toată convingerea că ne va reprezenta cu cinste la cel mai înalt nivel, în Guvernul României!”, a transmis Paul Știr.

SPUNE-TI PAREREA