Aflat la al treilea mandat, primarul Crețu e foarte aproape să își vadă înfăptuit visul cu care a câștigat prima dată alegerile, în anul 2008, când promitea că va face o pârtie de schi la Bistrița.

Pârtia de schi este gata și va fi inaugurată la sfârșitul acestei luni. Practic, doar câteva zile și câteva acte îl despart pe Ovidiu Crețu de a-și vedea visul cu ochii. Și putem spune că, din punct de vedere meteo, i-a ieșit la fix!

Principala problemă ridicată de contestatarii proiectului Wonderland și a pârtiei de schi a fost (pe bună dreptate) cea legată de condițiile meteo nefavorabile unei pârtii de schi. Asta în condițiile în care în Bistrița nu au fost ierni geroase și nici zăpadă în ultimii ani. Mai mult, temperaturile în lunile de iarnă au fost foarte ridicate, uneori peste zero grade, ceea ce făcea destul de greu utilizabilă o pârtie de schi, chiar și cu tunuri de zăpadă.

Ironia sorții face însă ca primarul Crețu să termine pârtia, după foarte multe zbateri, probleme și întârzieri cu proiectul, în cea mai friguroasă iarnă din ultimii 10 ani. Temperaturile scăzute și zăpada căzută au creat condiții numai bune de schiat, chiar și la o altitudine destul de joasă, în zona Wonderland. Mai mult, meteorologii au anunțat că iarna aceasta va fi destul de lungă și va încă cel puțin două luni. Tot meteorologii anunță că și în următorii ani am putea avea ierni la fel de friguroase ca aceasta, deci numai bune de schiat!

1 COMENTARIU

  1. Nu e adevarat ! si iernile trecute daca erau tunuri de zapada, se putea schia la Bistrita ! cei care aut tot facut pe meteorologii Bistritei, au fost prost intentionati asupra acestui proiect senzational ! Au fost impotriva culturii si sportului in Bistrita ! sa le fie rusine ! Uite ca se poate ! Haideti la schi dragi bistriteni, partia e a voastra si lasati-i pe aia care au tot comentat sa stea in casa la caldura ca s-au imbatat vara, cu apa rece si zapada din Wonderland ! Primarul a facut cea mai buna treaba cu Partia ! uitati-va la austrieci ! In cateva zile diferenta va fi foarte mica intre o partie din Austria si DA, Bistrita ! La multi ani ! si va asteptam pe partia mult visata !….

SPUNE-TI PAREREA