Filiala Bistrița-Năsăud a Uniunii Salvați România (USR), care avea, până de curând, doar 11 membri, s-a mărit zilele acestea după ce mai mulți oameni și-au depus cereri de adeziune.

Conform declarațiilor celor de la USR Bistrița-Nădăud, partidul a primit, într-o singură săptămână, 100 de cereri de adeziune,în urma unei campanii de atragere de noi membri, lansată pe internet.

„Am dat drumul la înscrieri pe portalul propriu. Vrem să vă spunem că, într-o săptămână de când am lansat campania, am depăşit deja 100 de formulare de înscriere trimise, la nivel de judeţ. Ritmul este foarte încurajator pentru noi, însă vom continua pe aceeaşi direcţie, cu aceleaşi probe pe care le-am avut şi noi înainte de a ajunge membri USR. Îi vom filtra şi îi vom verifica pe fiecare dintre doritori”, a declarat marţi, în cadrul unei conferinţe de presă, purtătorul de cuvânt al filialei, Mihai Bălan, potrivit Agerpres.

Cei mai mulți înscriși în partid au vârste cuprinse între 18 şi 30 ani.

Mihai Bălan a mai afirmat că printre cei care au făcut cerere de înscriere se numără și „nume celebre“ din politica judeţului Bistriţa-Năsăud. „Au fost nume celebre care s-au înscris, bineînţeles că respectăm confidenţialitatea datelor, dar din start anunţăm că este un subiect închis pentru noi, nu ne abatem de la niciun fel de regulă, indiferent cine vine“, a precizat reprezentantul USR.

1 COMENTARIU

SPUNE-TI PAREREA