„E frustrant să începi un an calendaristic de maniera asta, să pierzi la un gol diferență, în condițiile în care, pe final, am avut și atacul. Probabil că dacă eram puțin mai concentrați la finalizare… am ratat și doi de 7 metri, am ratat și câteva contraatacuri și am avut ocazia de a scoate măcar un egal. Îmi pare rău că am debutat în fața propriilor suporteri cu o înfrângere, am sperat din suflet să reușim să bucurăm oamenii care vin să ne susțină de fiecare dată în număr mare”, a declarat Horațiu Pașca la finalul meciului de handbal pierdut acasă cu HC Zalău, scor 27-28.

„Meciul a fost la fel de dificil cum m-am așteptat, întâlneam locul 3 la zi în clasament, care vine, dacă nu mă înșel, după 5 sau 6 meciuri fără eșec, cu unul dintre cei mai buni antrenori din țară pe bancă. Până la urmă, la modul la care a evoluat jocul, cred că avem voie să fim frustrați. Dar trebuie să trecem repede peste și să ne concentrăm pe meciul de la Roman, pentru că ne așteaptă o perioadă extrem de dificilă. Le felicit pe fete pentru modul în care au luptat, dar e sport și cred că până la urmă s-au ridicat la înălțimea așteptărilor spectatorilor”, a mai spus Horațiu Pașca.

Horațiu Pașca a fost întrebat de jurnaliști cum comentează declarațiile antrenorului Gheorghe Tadici, care a spus după meci că unele handbaliste de la CSM Bistrița nu își merită banii și că rămâne de văzut dacă numirea sa ca antrenor secund la națională va fi benefică pentru CSM Bsitrița.

„Domnul Tadici întotdeauna a fost un personaj, îl respect foarte mult, are o carieră impresionantă în spate, pe care orice antrenor și-ar dori să o trăiască. Dacă astea sunt părerile dânsului, n-o să stau să îl contrazic pe dânsul. Probabil vorbește din experiență. Vizavi de echipa națională, poate ar trebui să-i întrebăm pe cei care m-au propus. Cred că e puțin probabil ca domnul Tadici să știe ce salarii avem noi la echipă și, dacă mă întrebați pe mine, nu mi se par mari”, a spus Pașca.

SPUNE-TI PAREREA