Un filmuleț de trei minunte prezintă județul Bistrița-Năsăud, așa cum am dori să-l descopere turiștii care nu au ajuns încă aici. Filmul este realizat de bistriţeanul Cristian Moldovan de la Around the World Media, care a realizat și filmul de prezentare a orașului Bistrița.
Clipul a fost realizat la solicitarea ADI Turism Bistriţa-Năsăud, coordonat de directorul Răzvan Cerceja.

Asociaţia de Dezvoltare Intercomunitară ”Turism în Bistriţa-Năsăud” s-a înființat în 2013, ”în vederea dezvoltării durabile şi promovării turismului”, Consiliul Județean Bistrița-Năsăud fiind membru fondator alături de mai multe primării din județ.

Materialul este destinat, în special, turiştilor străini, fiind prezenta în engleză.

 

Bine ați venit la Bistrița-Năsăud, un județ care scoate în evidență cultura din nordul Transilvaniei și deține unele dintre cele mai prețioase pietre naturale din România și Europa.Situat în unele dintre zonele montane cele mai senină, județul Bistrița-Năsăud este adăpostit de păduri spectaculoase și hrănite de rezerve naturale remarcabile. În țara în care Bram Stoker a dat viata romanului gotic, Dracula, poți descoperi toate poveștile mistice ale acelor vremuri pășind pe urmele lui Jonathan Harker, de-a lungul obiective turistice minunate, precum si sa cunoasca oameni cu inima caldă.

Bistrița-Năsăud împărtășește cu mândrie vederile impresionante, rezervațiile naturale unice și o comunitate care continuă să valorifice tradiția, cu voi toți, care vă decideți să puneți piciorul în aceste ținuturi. Cultura noastră promovează colaborarea, inovația și dezvoltarea, cu o atenție deosebită pentru păstrarea elementelor istorice de mare importanță!“, sună traducerea în română.

În imagini sunt promovate orașul Bistrița, Colibița, Pasul Tihuța, Băile Figa, portul popular al năsăudenilor, Mocănița Transilvaniei, echipa de handbal etc.

2 COMENTARII

  1. Frumos clip. totul pare de vis. Din pacate infrastructura in Judet lasa de dorit (aici sunt bland) . Doar un exemplu de „pata” pe imaginea judetului este drumul Ilva Mica- Lunca Ilvei . Groznic.

  2. E frumos orasul nostru pentru ca e al nostru dar mai trrbuie destule sa arate ca un oras european.Am cam calatorit toti prin Europa si ne am cam dori sa ne asemanam si noi cu ce vedem .,curatenie,si tot ce i frumos sa fie pus bine la punct.

SPUNE-TI PAREREA